ALL YOU CAN JUMP

Tricking floor 

39 JumpStreet is uniek als het gaat om het hebben van een Tricking-vloer (turnvloer). Hier kun je alle ‘Tricks en Trucs’ leren om daarna te blijven oefenen op deze verende
vloer!!!

Tricking is een vrije manier van bewegen waarin diverse elementen van meerdere sporten samen komen. Elementen van o.a. vechtsporten en Capoeira worden gecombineerd met acrobatiek (turnen, tumbling, breakdance, free running) waarin je je eigen stijl kan ontwikkelen in Flips, Kicks en Twists. Een ideale mix met het Trampolinespringen om je behendigheid te optimaliseren.

Tricking zie je overal terug in o.a. films, clips, dans, games en heeft het “Wow-effect“. Deze tricks lijken vaak erg moeilijk en soms zelfs onmogelijk, maar zijn goed aan te leren en stap voor stap op te bouwen met geduld, discipline, wilskracht én de ervaren Court instructeurs van 39 JumpStreet.

Het is dé manier om je creativiteit te kunnen uiten in het bewegen, in het opzoeken van je eigen grenzen en deze te verleggen. Met Tricking leer je controle te krijgen over je lichaam en geest, op de grond en in de lucht. Naast fysieke uitdagingen zijn er ook zeker mentale uitdagingen. Je lijf maakt adrenaline aan en geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Je zult merken dat dit je gaat helpen en dat alles je een beetje makkelijker afgaat in het dagelijkse leven.

39 JumpStreet heeft 45 trampolines waar je veilig en ongestoord je tricks kunt oefenen en jezelf continu kunt verbeteren.
All You Can Jump onder toezicht van onze opgeleide Court Instructeurs. Jezelf op een verantwoorde manier verbeteren, wendbaarder maken met een hoop fun.

Tricking floor
Trickingfloor