FITJUMP – complete work-out

Heb je zin om vrijdagochtend te knallen? Om 9:30 kun je mee springen tijdens de FitJump bij 39 JumpStreet. Dit is geen gewone work-out, het is een complete training voor volwassenen waarbij alle oefeningen aan bod komen die je nodig hebt voor een topconditie. We laten elke spier en vezel in je lichaam werken, zodat je helemaal in vorm bent. Na dat uur vol actie en zweet kun je jezelf belonen met een verfrissende eiwitshake van Herbalife. We zorgen ervoor dat je meteen aan je herstel werkt. Dat is pas slim trainen!

En dat is nog niet alles, Iedere eerste vrijdagavond van elke maand om 19:30 is het FitJump event. En geloof ons, dit is groter en intenser dan de vrijdagochtend sessie. We hebben niet alleen onze eigen leraren van 39 Jumpstreet, maar ook de geweldige mensen van Fitclub24 om je door deze waanzinnige ervaring te leiden. Dit wordt een feest dat je niet wilt missen.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor FitJump en kom op vrijdag naar 39 JumpStreet! Het is tijd om te springen, te zweten en jezelf naar een nieuw niveau van fitheid te brengen. Let’s jump into action!

Deel dit bericht

Bekijk ook onze andere blogs!

Laatste nieuws

De perfecte locatie voor een onvergetelijke dag

Op zoek naar een uniek en avontuurlijk kinderfeestje in Rotterdam? Vier dan jouw verjaardag samen met al je vrienden/vriendinnen bij 39 Jumpstreet! Beleef een dag

Laatste nieuws

FITJUMP – complete work-out

Heb je zin om vrijdagochtend te knallen? Om 9:30 kun je mee springen tijdens de FitJump bij 39 JumpStreet. Dit is geen gewone work-out, het