SPRING FEVER bij 39 JumpStreet 

Zaterdag 13 Mei was de allereerste editie van 39 Spring Fever bij 39 Jumpstreet. Een middag vol te gekke spellen en prijzen! We hadden niet één, maar twee waanzinnige sessies voor jullie in petto. De eerste van 13:00 uur tot 15:00 uur en de tweede van 16:00 uur tot 18:00 uur. Dubbel zoveel springplezier, dubbel zoveel actie! Tijdens het springen werden de jumpers beoordeeld door de leraren van 39 JumpStreet en aan het einde van de dag werd er een fantastische prijs uitgereikt aan de winnaars. De prijs: 2 uur exclusief springen met de leraren bij 39 JumpStreet, ná sluitingstijd!

We zagen ontzettend veel enthousiaste kinderen verschijnen, klaar om hun skills te showen en de show te stelen. Ze waren vastbesloten om de beste prestatie ooit neer te zetten. En ze werden getest op de ultieme uitdagingen: de Speedrun en het Parcours. Bij de Speedrun ging het natuurlijk om pure snelheid, terwijl het Parcours draaide om de mix van skills en creativiteit. En alsof dat nog niet genoeg was, kwam zelfs de “unicorn” even langs voor foto’s en de nodige dosis fun.

Heb je het gemist? Goed nieuws! 39 Spring Fever komt terug. Ieder jaar zullen we bij 39 JumpStreet samen de lente in springen met een dag vol plezier en unieke prijzen. Houdt onze website goed in de gaten en volg ons op social media.

Deel dit bericht

Bekijk ook onze andere blogs!

Laatste nieuws

FITJUMP – complete work-out

Heb je zin om vrijdagochtend te knallen? Om 9:30 kun je mee springen tijdens de FitJump bij 39 JumpStreet. Dit is geen gewone work-out, het

Laatste nieuws

SPRING FEVER bij 39 JumpStreet 

Zaterdag 13 Mei was de allereerste editie van 39 Spring Fever bij 39 Jumpstreet. Een middag vol te gekke spellen en prijzen! We hadden niet