Ik ben Marcel, 28 jaar en ik studeer algemeen lichamelijk opvoeding. Ben een bekend gezicht
bij het trampoline lesgeven aan de Nikkelstraat 39.

Van kleins af aan heb ik altijd basketbal gespeeld. Dit is iets wat ik nog altijd leuk vind om te doen. Naar mate ik ouder werd kwam ik breakdance tegen. Dit doe ik nu sinds mijn 18e. Door breakdance heb ik veel nieuwe mensen leren kennen die me alle urban sports hebben laten zien. Hierdoor ben ik ook verder gegaan met tricking en capoeira. Capoeira is een vechtsport gemixt met dans en acrobatiek wat ik nu doe sinds mijn 24e.

Zoals je ziet hou ik van bewegen en mezelf verder te ontwikkelen. Mijn passie wil ik graag overbrengen naar de leden die bij ons willen komen trainen.

Mijn naam is Michael 25 jaar en afgestudeerd aan de Alo en Cios. Geef nu al 9 jaar les in freerunning en 5 jaar gymles. Daarnaast ben ik een fanatieke trailloper en bootcamp trainer. Tevens ben ik in de zomer te vinden in de Franse Pyrenee├źn als buitensport instructeur. Vind het leuk om sportief bezig te zijn en dit aan anderen over te brengen. Dus voor de leden die komen trainen bij ons zullen gegarandeerd met een lach de zaal weer verlaten.