Beste Scholen,

Op zoek naar een onvergetelijk schooluitje vol avontuur, plezier en sportieve uitdagingen? Zoek niet verder! 39 Jumpstreet is dé ideale locatie voor een geweldige dag.

Bij 39 Jumpstreet geloven we dat leren en plezier maken hand in hand gaan. Onze faciliteiten bieden een breed scala aan activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van teamwork, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen bij de leerlingen.

Ons enthousiaste team staat klaar om de leerlingen te begeleiden en een onvergetelijke dag te bezorgen. We kunnen de dag volledig aanpassen aan jullie wensen en behoeften, rekening houdend met het aantal leerlingen en de gewenste activiteiten.

AANVRAAG SCHOOLUITJE

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Staat het langverwachte schooluitje staat weer voor de deur? Wij bij 39jumpstreet zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jullie. Maar om dat te realiseren, hebben we jullie hulp nodig!

Vul ons contactformulier in en wij zullen samen het perfecte uitje voor jullie organiseren. Het formulier stelt ons in staat om jullie wensen en behoeften te begrijpen, zodat we het programma kunnen aanpassen aan jullie voorkeuren.

Bij 39jumpstreet.nl zorgen we voor de veiligheid en het plezier van alle deelnemers. Onze uitjes bieden een geweldige mix van avontuur, teamwork en entertainment. Of jullie nu op zoek zijn naar een actief sportuitje of een leerzaam evenement, wij hebben het allemaal!

Dus, laat je je gegevens achter en laat ons jullie droomuitje waarmaken. We kijken ernaar uit om jullie snel te verwelkomen bij 39jumpstreet!

ALVAST EEN VOORPROEFJE VAN 39JUMPSTREET

Bekijk onze video voor een voorproefje van wat jullie te wachten staat! Zie hoe jullie springen, stunten en jezelf overwinnen in een veilige en leuke omgeving. Dit wordt het schooluitje waar nog lang over nagepraat wordt!

39 Jumpstreet is het grootste en gaafste “old school” trampoline park van Nederland. Spring van trampoline naar trampoline en doe de gaafste tricks!

Adres

Nikkelstraat 39
3067 GR Rotterdam

KVK: 80671330
BTW nummer: NL861757269B01

E-mail: [email protected]
Telefoon: 010 600 1039

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 13:00 – 21:00
Zaterdag t/m Zondag 10:00 – 18:00

Feestdagen en vakanties
Maandag t/m vrijdag 11:00 – 21:00

© Alle Rechten Voorbehouden 2022 - 2023

Made with ❤ by the people of 39jumpstreet.nl