Are you ready to jump?

Kom old school trampolinespringen!

OPENINGSTIJDEN

– Ma t/m Vr van 13:00 tot 21:00
– Za en Zo van 10:00 tot 18:00

ervaren trainers

Die jou kunnen helpen met het verbeteren van je jump tricks.

"OLD SCHOOL"

Het grootste en gaafste "old school" trampoline park van Nederland!

Activiteiten

Overzicht

Jump Academy

Ben jij een echte adrenaline junk of hou je er gewoon van om meters hoog te springen? Bij ons leer je hoe het echt moeten!

Kinderfeestjes

Wil jij je verjaardag vieren? Dan ben je bij 39 JumpStreet aan het juiste adres. Met de keuze uit 45 trampolines zullen jij en al je vrienden de tijd van jullie leven hebben!

Faciliteiten

39 JumpStreet is uniek met zijn Tricking-vloer (turnvloer). Verder zijn er 45! trampolines, 2 airbags en hebben we een ruime bar voor een hapje en/of een drankje.

Evenementen

Bij 39 JumpStreet worden ook regelmatig evenementen georganiseerd. Zo is onder andere Pokémon bij ons op bezoek geweest, maar ook is de zaal te huur voor themafeesten, verjaardagen en privéparty´s.

Tevens zijn er verschillende  sportieve evenementen. De boys van CrossJumps komen elke laatste vrijdagavond van de maand trainen de dames van FitJump geven een BootCamp op elke eerste vrijdagavond van de maand!

Meer weten, kijk dan even op de pagina met evenementen! Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

All you can jump

jong tot oud!

Van jong (6+) tot oud en van beginner tot gevorderde, iedereen kan terecht bij 39JS. Je springt van trampoline tot trampoline en ondertussen oefen je de coolste tricks, trucs en salto’s! Verder spring je tegen wanden, kun je flik-flakken op de tumbling-trampoline en zijn er allerlei obstakels om over heen te springen.

Ervaren instructeurs

39 JumpStreet is een toffe locatie waar kinderen elkaar de tricks en trucs kunnen laten zien, elkaar spelenderwijs kunnen uitdagen en waar we altijd bereid zijn elkaar te helpen. Deze aspecten zullen worden begeleid door ervaren court instructeurs. 39 JumpStreet biedt 45 trampolines waar je veilig je tricks kunt oefenen en je jezelf continu kunt verbeteren.

Zoek je een uitdaging?

Wil je fitter, wendbaarder of leniger worden? Óf gewoon een hoop fun beleven? Bij 39 JumpStreet ben je aan het juiste adres!

All you can jump

Trampoline springen is gezond

Nog even alle voordelen van trampoline springen op een rij:

39 Jumpstreet is het grootste en gaafste "OLD SCHOOL" trampoline park van Nederland!

39 Jumpstreet is het grootste en gaafste “old school” trampoline park van Nederland. Spring van trampoline naar trampoline en doe de gaafste tricks!

Adres

Nikkelstraat 39
3067 GR Rotterdam

KVK: 80671330
BTW nummer: NL861757269B01

E-mail: [email protected]
Telefoon: 010 600 1039

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 13:00 – 21:00
Zaterdag t/m Zondag 10:00 – 18:00

Feestdagen en vakanties
Maandag t/m vrijdag 11:00 – 21:00

Veiligheid:
Spring is vanaf 6 jaar
Algemene Voorwaarden

© Alle Rechten Voorbehouden 2022 - 2023

Made with ❤ by the people of 39jumpstreet.nl