De perfecte locatie voor een onvergetelijke dag

Op zoek naar een uniek en avontuurlijk kinderfeestje in Rotterdam? Vier dan jouw verjaardag samen met al je vrienden/vriendinnen bij 39 Jumpstreet! Beleef een dag vol spannende activiteiten, lekker eten en gezelligheid. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om er een onvergetelijk feestje van te maken. Bereid je voor op een dag vol plezier, opwinding en lachende gezichten!

Jump Party 1

Het Jump Party-pakket 1 is perfect voor kinderen die dol zijn op trampolinespringen. Met dit feestje krijgen de kinderen de kans om vrijuit te springen op de trampolines en hun acrobatische vaardigheden te tonen. Het feestje is inclusief jump tijd, party snacks en onbeperkt limonade. Het wordt een feest vol actie en plezier.

Jump Party 2

Voor de avontuurlijke feestvierders is het Jump Party-pakket 2 de perfecte keuze. Naast het trampolinespringen en de partysnacks kunnen de kinderen ook kiezen uit een Tosti, hotdog of poffertjes. Het wordt een middag vol lekker eten, uitdagende sprongen en gezelligheid. Dit feestje staat garant voor non-stop actie.

Pizza Party

Voor kinderen die graag in stijl feestvieren, is het Pizza Party-pakket de ultieme keuze. Dit exclusieve pakket biedt een premium ervaring met onbeperkt pizza en onbeperkt plezier. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Beleef een ultieme feest ervaring bij 39 Jumpstreet. Kies het feestje dat bij jou past en vier deze speciale dag met jouw vrienden/vriendinnen. Boek een kinderfeestje bij 39 Jumpstreet en geef je kind een dag vol plezier, opwinding en onvergetelijke herinneringen!

Alles bekijken

Deel dit bericht

Bekijk ook onze andere blogs!

Jump 4 daniel
Laatste nieuws

Jump4Daniel by 39Jumpstreet

Jump mee met vrienden, familie of misschien wel je hele klas! Ga jij de uitdaging aan en probeer je zoveel mogelijk geld op te halen