Kom jij bij ons griezelen tijdens Halloween Night?

Op 27 Oktober wordt 39 Jumpstreet omgetoverd tot een griezelige omgeving waar de piraten vrij rondlopen! Bereid je voor op een avond vol griezelig plezier, springen en stelende piraten! 

Wat kun je verwachten: 

Stelende piraten, enge octopussen en een piratenschip zullen 39 Jumpstreet in een griezelige omgeving doen veranderen. Betreed een wereld waar springen en griezelen samenkomen! Spring op de trampolines, maar wees op je hoede voor verrassingen. Speciale griezelige elementen zorgen voor een onvergetelijke spring ervaring. 

Naast het springen en griezelen is er natuurlijk tijd om even bij te tanken met een hapje en een drankje. Vergeet niet om je engste Halloween kostuum aan te doen om kans te maken op 1 van de geweldige prijzen! 

Praktische informatie:

Datum: 27 Oktober 2023
Tijd: 19:00 – 22:30
Locatie: 39 Jumpstreet, Nikkelstraat 39 3067 GR Rotterdam 

Toegang: Koop je tickets online om teleurstelling aan de deur te voorkomen

Mis dit griezelige spektakel niet! Beleef een Halloween Night vol springplezier en angstaanjagende verrassingen. Durf jij het aan?

Deel dit bericht

Bekijk ook onze andere blogs!

Laatste nieuws

Kansen Creëren voor Jonge Spring Helden

Springen is niet alleen een super leuke activiteit, maar ook een geweldige manier voor kinderen en jongeren om plezier te hebben, zelfvertrouwen op te bouwen

Laatste nieuws

Een dag vol springplezier met je klas

Als school zijn er maar weinig dingen zo leuk als het plannen van een schooluitje. Het is een kans voor leerlingen om even los te